Starity

Barát az ilyen? Meghökkentő dolgot kért Demi barátnője a mentősöktől, majd magára hagyta

2018. július 29. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszivárgott az a hívás, amely Demi Lovato otthonából érkezett, július 24-én.

hirdetés
Barát az ilyen? Meghökkentő dolgot kért Demi barátnője a mentősöktől, majd magára hagyta
Fotó: A kép csak illusztráció

Demi Lovato július 24-én túladagolta magát, amely percek alatt bejárta a világhálót. Sztárbarátai támogatásukat fejezték ki, ám, akik vele voltak, mondhatni, sorsára hagyták és csak a szerencsének köszönhető, hogy életben maradt. Kiszivárgott videók és beszámolók alapján a barátai „éljeneztek”, akárhányszor lehúzott egy felest a hat éve józan énekesnő, majd a drogok is előkerültek.

Amikor a baj beütött, leléceltek, teljesen magára hagyva a magatehetetlen popsztárt. (A kiérkező mentősök és rendőrök illegális szer használatáért és birtoklásáért mindenkit elővehettek volna.) Ha ez nem lenne elég, az egyik legjobb barátnője meghökkentő dolgot kért a mentősöktől:

Már nem vagyok a szobában, (...) eszméletlenül fekszik. Lehetne, hogy nem használnátok szirénát? Kerülni kellene a felhajtást.

Közölték vele, hogy ez elengedhetetlen, hiszen így tudnak a leggyorsabban kiérni, ám tovább erőltette. A hívása során nyugodt volt és összeszedett. Mint később kiderült, a barátnő Dani Vitale volt, az egyik háttértáncosa.

A kiérkező mentősöket már senki nem fogadta, hiszen otthagyták ájult barátjukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek