Starity

Fegyverbirtoklás miatt letartóztatták David Henrie-t

2018. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 29 éves színész csuklóján a Los Angeles-i nemzetközi reptéren csattant a bilincs.

hirdetés

Az E! Online hozta nyilvánosságra, miszerint David Henrie-re hétfő reggel, kilenc óra öt perckor csaptak le a rendőrök a LAX reptér kettes számú termináljánál, miután az átvilágításnál észrevették, hogy csőre töltött fegyver van nála. A színészt rögtön elvezették a helyszínről, majd bevitték a helyi rendőrörsre kihallgatásra, hogy megtudják, miért is vitte magával M&P Shield 9mm-es pisztolyát. Az esetre mindössze néhány nappal azután került sor, hogy David bejelentette, feleségével, Maria Cahill-lal szülői örömök elé néznek.

Vállalom a tetteimmel járó felelősséget. Akaratomon kívül vittem magammal az egyébként legálisan birtokolt, a nevemen lévő fegyveremet a repülőtérre. Bocsánatot kérek az általam okozott felfordulásért, és nagyra értékelem a közlekedésbiztonsági hivatal erőfeszítéseit, melyeket gyönyörű országunk védelmében tesznek az érvényben lévő biztonsági törvények végrehajtása érdekében. Megalázva érzem magam és zavarban vagyok a történtek miatt, de hálás vagyok a közlekedésbiztonsági hivatal és a Los Angeles-i Rendőrkapitányság munkatársainak a kedvességükért és az ügyben tanusított profizmusukért

– írta egy közleményben a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek