Starity

Penélope Cruz szívesen dolgozna együtt újra Ryan Murphyvel

2018. szeptember 19. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hollywoodban nagy népszerűségnek örvendő kreátor és a színésznő az FX sikersorozatának, az America Crime Storynak a legújabb évadán dolgozott együtt.

hirdetés

The Assassination of Gianni Versace címmel került képernyőre az American Crime Story legújabb évada, mely a tragikus körülmények között elhunyt divattervező életébe és halálába engedett betekintést nyernünk. A történetben Penélope Cruz is megcsillogtathatta képességeit, ugyanis ő keltette életre a divatvilág egyik legikonikusabb alakját, Donatella Versacét, aki Gianni halála után átvette a Versace birodalom irányítását.

A színésznőt alakításáért legjobb női mellékszereplő kategóriában Emmy-díjra is jelölték, ám bevallása szerint nem csak a siker az, ami miatt ismét együtt szeretne dolgozni Ryan Murphy kreátorral.

Imádjuk Ryant! Csodálatos atmoszférát teremt maga körül, és én nagyon szeretném folytatni a vele való közös munkát

– nyilatkozta a színésznő, akinek talán szerencséje is lesz, hiszen ha Murphy egyszer megszeret valakit, annak nem engedi el a kezét. (Gondoljunk csak Sarah PaulsonraKathy BatesreEmma RobertsreLea Michele-re, Evan PetersreCody FernreDarren Crissre vagy Angela Bassettre!)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek