Starity

Több mint húsz évvel az első film bemutatása után jön a Space Jam – Zűr az űrben folytatása

2018. szeptember 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

1996-ban mutatták be a nagy sikerű filmet, melynek folytatása várhatóan 2021-ben kerül a mozikba.

hirdetés

A SpringHill Entertainment az Instagramon számolt be arról, hogy már megkezdődtek a Space Jam – Zűr az űrben folytatásának előkészítő munkálatai, és egyúttal megtudhattuk, hogy a direktori székben Terence Nance foglal majd helyet, a produceri feladatokat pedig Ryan Coogler látja el. Érdekesség, hogy míg az első részében Michael Jordan kosárlabdázót láthattuk a főszerepben, addig a folytatásban Lebron James veszi át a sportoló helyét Tapsi Hapsi oldalán.

Fotó: Instagram / SpringHill Entertainment

A Space Jam-kollaboráció sokkal több számomra annál, mint hogy összejövünk Tapsi Hapsival egy közös film erejéig. Sokkal többet jelent ennél. Azt szeretném, ha a gyerekek megértenék, hogy igenis megvan bennük a céljaik eléréséhez szükséges erő és igenis erősnek érezhetik magukat, ha nem mondanak le az álmaik követéséről

– nyilatkozta a The Hollywood Reporternek James.

A forgatási munkálatok várhatóan 2019-ben kezdődnek majd meg, a film bemutatójának időpontját pedig 2021. január 23-ára datálják a készítők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek