Starity

Tupac mégis él? Egy rendőr azt állítja, a rapper fizetett neki, hogy segítsen megrendezni a halálát

2018. szeptember 21. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több, mint két évtized telt el a rapper tragikus körülmények között bekövetkezett halála óta, most azonban előkerült valaki, aki azt állítja, a California Love előadója talán most is él.

hirdetés

Egy visszavonult, kórházi ágyon haldokló rendőr, David Myers azt állítja, Tupac Shakur annak idején 1.5 millió dollárt, azaz körülbelül 400 millió forintot fizetett neki, hogy segítsen megrendezni a halálát. A férfi saját bevallása szerint ezidáig titokban tartotta a dolgot, de most, hogy talán már nincs sok hátra neki, szerette volna megosztani a világgal az igazságot.

Tupac az 1990-es évek elején robbant a köztudatba, ám botrányaival legalább olyan gyakran került a címlapokra, mint sikereivel. A rapper 1996-ban, épp megérkezett egy fellépése helyszínére, amikor lefékezett az autója mellett egy másik jármű, melyből tüzet nyitottak rá. Bár sietősen kórházba szállították, életét megmenteni nem tudták. Halálakor mindössze 25 éves volt.

Myers szerint Shakur halálának megrendezésében nagy szerepet játszott a rapper meggyilkolásával vádolt Suge Knight is, ám mellette körülbelül további harminc embert fizettek le, hogy tartsák a szájukat – köztük rendőröket, mentősöket és szemtanúkat. A férfi továbbá tudni véli azt is, hogy Tupac ötvenezer dollárt (~ 13.5 millió forint) csengetett ki egy dublőrnek, akit a hullaházba szállítottak helyette.

Ez egyébként nem az első alkalom, hogy szárnyra kap egy összeesküvés-elmélet a népszerű előadó halálával kapcsolatban. A hír mindössze néhány héttel azután került napvilágra, hogy megkezdődött a Tupac életéről és haláláról szóló film forgatása, melyhez a készítők megkapták a rapper zenéjének felhasználási jogait is. Ami sikereit illeti, Shakur több, mint 75 millió lemezt adott el világszerte, és jelenleg is az egyik legtöbb eladott példányszámmal rendelkező előadó, aki máig nagy népszerűségnek örvend a raprajongók körében.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek