Starity

Kulcsár Edinának ismét magyarázkodnia kellett

2018. szeptember 22. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori szépségkirálynő a közelmúltban adott életet első gyermekének, a babával kapcsolatban hozott egyik döntése miatt azonban máris támadják.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kulcsár Edina

Kulcsár Edina tegnap, az Instagramon tett közzé egy friss képet magáról, melyen Terence Hill-lel láthatjuk. A színész legújabb filmjét érkezett népszerűsíteni hazánkba, a modell pedig nem szerette volna kihagyni a vele való találkozás lehetőségét, hiszen gyerekkora óta nagy rajongója. Követői közül többen Edina szemére vetették, hogy újdonsült kismamaként nem lett volna szabad magára hagyni kisbabáját, a modell azonban kiállt magáért és megnyugtatta a kötekedőket: a kicsi nem volt egyedül, nagymamái vigyáztak rá, amíg távol volt.

Megszoptattam a kisfiamat, majd a két nagymamájával hagytam otthon arra a szűk egy órára, amíg én elmentem a gyerekkori idolommal találkozni. Terence Hill filmjein nőttem fel, hatalmas megtiszteltetés, hogy találkozhattam vele személyesen. A kézfogás után pedig egyből siettem haza. A telefon végig a kezemben volt, hogy ha bármi történne otthon, öt perc alatt hazaérjek. Ezt az időt, amíg én távol voltam, Medox végigaludta, fel sem tűnt neki, hogy egy picit távol voltam tőle

– nyilatkozta a Borsnak a kismama.

Fotó: Instagram / Kulcsár Edina

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek