Starity

Lady Gaga nem hitte, hogy színésznőként is sikeres lesz

2018. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Kevesen tudják, de az énekesnő korábban több meghallgatáson is részt vett, de sosem válogatták be.

hirdetés

Lady Gaga saját bevallása szerint mindig is álmodozott színésznői karrierről, ám a tapasztalat azt igazolta, hogy nem különösebben tehetséges a színjátszás területén. Az énekesnő ugyanis meghallgatásról meghallgatásra járt, de a szerencse sosem pártolt mellé – egészen néhány évvel ezelőttig, amikor is elkezdte építeni filmes karrierjét, mely igen szépen ível felfelé, és ki tudja, talán Oscar-díjat is kaphat a Sztár születikben nyújtott alakításáért.

Azt gondoltam, sosem futok be színésznőként, mert mindig rossznak bizonyultam a meghallgatásokon. Sosem engem választottak a szerepre, amire jelentkeztem. (...) A Sztár születik készítése kapcsán az volt a legnagyobb kihívás számomra, hogy olyan sebezhetőnek kellett látszanom, amennyire azt az általam alakított karakter megkövetelte, de Bradley [Cooper, filmbeli partnere és a mű rendezője – a szerk.] mindent megtett, hogy mellette elengedhessem magam. Olyan kihívások elé állított, melyekben korábban nem volt részem, és ezért nagyon hálás vagyok neki

– magyarázta Gaga, Cooper ezzel szemben úgy nyilatkozott, ő azért hálás, amiért partnernője mindent beleadott a szerepbe és sokat feláldozott azért, hogy a lehető legjobbat nyújthassa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek