Starity

Lady Gaga nem hitte, hogy színésznőként is sikeres lesz

2018. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevesen tudják, de az énekesnő korábban több meghallgatáson is részt vett, de sosem válogatták be.

hirdetés

Lady Gaga saját bevallása szerint mindig is álmodozott színésznői karrierről, ám a tapasztalat azt igazolta, hogy nem különösebben tehetséges a színjátszás területén. Az énekesnő ugyanis meghallgatásról meghallgatásra járt, de a szerencse sosem pártolt mellé – egészen néhány évvel ezelőttig, amikor is elkezdte építeni filmes karrierjét, mely igen szépen ível felfelé, és ki tudja, talán Oscar-díjat is kaphat a Sztár születikben nyújtott alakításáért.

Azt gondoltam, sosem futok be színésznőként, mert mindig rossznak bizonyultam a meghallgatásokon. Sosem engem választottak a szerepre, amire jelentkeztem. (...) A Sztár születik készítése kapcsán az volt a legnagyobb kihívás számomra, hogy olyan sebezhetőnek kellett látszanom, amennyire azt az általam alakított karakter megkövetelte, de Bradley [Cooper, filmbeli partnere és a mű rendezője – a szerk.] mindent megtett, hogy mellette elengedhessem magam. Olyan kihívások elé állított, melyekben korábban nem volt részem, és ezért nagyon hálás vagyok neki

– magyarázta Gaga, Cooper ezzel szemben úgy nyilatkozott, ő azért hálás, amiért partnernője mindent beleadott a szerepbe és sokat feláldozott azért, hogy a lehető legjobbat nyújthassa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek