Starity

Szakítás vagy békülés? Khloe Kardashian még nem döntött gyermeke apjának sorsáról

2018. október 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

A 34 éves egygyermekes édesanya igyekeszik távolságot tartani párjától.

hirdetés

Fél évvel ezelőtt kezdtek el pletykálni azzal kapcsolatban, hogy Tristan Thompson megcsalja a gyermekével várandós Khloe Kardashiant. A szőkeség áprilisban adott életet gyermeküknek, True-nak, azóta pedig mindent megtett annak érdekében, hogy elkerülje párját, akivel a nyár folyamán költöztek külön: Tristant ugyanis Clevelandbe kötötte munkája, Khloe ezzel szemben úgy döntött, nem megy utána, hanem Los Angelesben marad.

Bár a szakítást nem mondták ki hivatalosan a felek, a People szerint érik az az istenhozzád, mivel barátai szerint Kardashian már túl van Thompsonon és nélküle is remekül elboldogul.

hirdetés

Khloe nagyon is túl van Tristanon. Fogalma sincs, hogyan történt, hogy a boldog kapcsolatból egyik napról a másikra eltávolodtak egymástól, de Khloe jól van. Fantasztikus látni, milyen jó anya és mennyire élvezi az anyaságot. Jelenleg azokra a dolgokra fókuszál, melyek boldoggá teszik. Természetesen akkor a legboldogabb, amikor True-val van

– nyilatkozta egy bennfentes, majd ekképp folytatta:

Khloe-t nem zavarja, hogy Tristan Clevelandben van nélküle. Úgy tűnik, tudja, mit akar most az élettől, és határozottan nem arra vágyik, hogy Tristannal legyen.

Egy másik ismerős ezzel szemben úgy nyilatkozott a lapnak a múlt héten, hogy Khloe egyáltalán nem beszél szakításról a kapcsolatukat illetően, egész egyszerűen még nem döntött, mit is szeretne kezdeni lánya édesapjával. Jelenleg a családja támogatását élvezi, rokonai közül pedig senki nem erősködik, hogy utazzon párja után a dolgaik tisztázása végett, úgy gondolják, ez az ő döntése kell, hogy legyen. Vajon mi lesz ezután? Békülés vagy szakítás?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek