Starity

Áron alul bérelhető Mac Miller egykori otthona

2018. október 31. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szeptemberben elhunyt rapper San Fernando-völgyi otthona valószínűleg nem sokáig marad piacon.

hirdetés

Havi tízezer dollárért, azaz megközelítőleg hárommillió forintért bárki kibérelheti Mac Miller 3156 négyzetméteres otthonát, amiben három háló- és ugyanennyi fürdőszoba kapott helyet, a kikapcsolódni vágyó bérlők pedig kényelmesen elpihengethetnek a hatalmas udvaron, ahol saját grillsütő és terasz várja őket.

A gyönyörű panorámára néző ház egyébként azért ilyen olcsón hozzáférhető annak ellenére, hogy az egyik legnépszerűbb és legtehetősebbek lakta területen helyezkedik el, mivel az ügynökök tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki talál hívogatónak egy olyan ingatlant, melyben valaki nem sokkal ezelőtt elhunyt.

Fotó: TNI PRESS LTD

Minden, amire vágyom a boldogság. Nem akarok szomorú lenni. Nem akarok depressziós lenni. Képes akarok lenni arra, hogy egyaránt legyenek jó és rossz napjaim...

– nyilatkozta egy korábbi interjúban a rapper. Volt barátnője, Ariana Grande napokkal a halála után törte meg a csendet, hogy az alábbi szavakkal búcsúzzon el tőle:

19 éves korom óta csodáltalak, attól a naptól kezdve, hogy először találkoztunk, és mindig is csodálni foglak. Képtelen vagyok elhinni, hogy már nem vagy itt. Nem tudok napirendre térni a történtek fölött. Beszéltünk már erről. Többször is. Nagyon haragszom, nagyon szomorú vagyok és nem tudom, mitévő legyek. A legkedvesebb barátom voltál. Nagyon sokáig. Minden fölött álltál. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam segíteni vagy elvenni az általad érzett fájdalmat. Szerettem volna megtenni pedig. A legkedvesebb, legédesebb lélek voltál olyan démonokkal, akiket nem érdemeltél volna. Remélem, most már jól vagy!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek