Starity

Janel Parrish szerint a PLL-spinoff sokkal sötétebb és szexibb lesz az anyasorozatnál

2018. november 01. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2019-ben startol el a Pretty Little Liars spinoff sorozata, a The Perfectionists.

hirdetés

A Just Jared nemrég exkluzív interjút készített a Mona Vanderwaalt életre keltő Janel Parrish-sal, aki több érdekességet is elárult az új szériával, illetve az átfedésekkel kapcsolatban.

JJ: Jelenleg Portlandben dolgozol a The Perfectionists című sorozaton. Milyen érzés ismét Monát alakítani? Ismerős vagy teljesen más talán?

JP: Mindkettő. Hét év után könnyű volt ismét a bőrébe bújni, úgy érzem, már elég jól ismerem őt. Kicsit azonban fejlődött, és ez az, amit imádok Monában és a mi csodálatos íróinkban... ők azok, akik miatt továbbra is két lábbal a földön járok. Portland lenyűgöző város, én pedig boldog vagyok, amiért visszacsöppentem a PLL világába annak ellenére is, hogy most egészen más történetekkel és arcokkal dolgozunk.

JJ: Milyen érzés együtt dolgozni az új stábbal?

JP: Imádnivaló. Melegséggel tölt el. Keményen dolgozunk. A stáb bravúros... nézd, ott jönnek.

JJ: Amikor a Sydney Parkból, Eli Brownból, Sofia Carsonból és a többiekből álló új csapatra tekintesz, egy új generációnyi Hazugot [a PLL-szepelők és -rajongók beceneve – a szerk.] látsz bennük?

JP: Abszolút! Az ő játékukban is megvan ugyanaz a szenvedély, ami a miénkben anno. Tisztelik és szeretik a mi PLL-családunkat és az egész miliőt, ugyanakkor tökéletesen beleillenek abba és új energiát hoznak bele. A rajongók imádni fogják őket! Amellett, hogy rendkívül tehetségesek, csodálatos emberek, akik boldogan csatlakoznak a mi családunkhoz.

JJ: Miképp sikerült kötődést kialakítani az új stábbal becsatlakozó karakterként, aki egyébként igen jól ismeri már ezt a világot?

JP: Ahogy az előbb már említettem, az új stábtagok boldogan csatlakoznak hozzánk, és úgy illenek a történetbe, mintha annak mindig is a részei lettek volna. Már most természetes az egész. Nagyon a helyén van minden.

JJ: Elárulhatsz-e bármit azzal kapcsolatban, hogy az új széria miképp hasonul a PLL-hez?

JP: Nagyon hasonló lesz, mégis mélabúsabb... sötétebb és szexibb. Minden megvan benne, amit az emberek a PLL-ben szerettek, csak még mélyebbre ásunk és még misztikusabb lesz az egész.

JJ: Mi még emlékszünk, hogy a PLL kezdetén a stáb több tagja is elolvasta a sorozat alapjául szolgáló könyveket, hogy össze tudja hasonlítani a történetet. Mona azonban nem szerepel a The Perfectionists-könyvekben, így adja magát a kérdés, hogy ennek ellenére elolvastad őket? 

JP: Nem. Marlene [King, a sorozat kreátora – a szerk.] azt mondta nekem és Sashának [Pieterse, Alison DiLaurentist alakítja], hogy a sorozat merőben eltérő lesz a könyvektől, én pedig nem akartam összezavarni magamban a történetláncokat azáltal, hogy a forgatókönyvek mellett a könyveket is olvasom. Azt hallottam azonban, hogy a könyvek nagyon szuperek!

JJ: Van kedvenc karaktered a The Perfectionistsből?

JP: Szerintem mindenki imádni fogja a mi Dylanünket! Eli Brown természetes tehetség, a karaktere sok szívet megolvaszt majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek