Starity

Férje visszavonulása elgondolkodtatta Rubint Rékát saját karrierjéről

2018. november 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Réka elfogadja az öregedést, de egyelőre nem tervez visszavenni a feszített tempóból.

hirdetés

Schobert Norbi idén jelentette be, hogy huszonöt év után visszavonul, ami esetében azt jelenti, ezentúl nem ad órákat, hanem üzletemberként és életmódszakértőként veszi ki a részét vállalkozása építéséből. Döntése feleségét, Rubint Rékát is elgondolkodtatta, aki most, hogy a közelmúltban a negyedik x-be lépett, maga is megtapasztalta, hogy az ember bizony öregszik, a test máshogy reagál arra, amit korábban könnyebben bírt, ugyanakkor saját bevallása szerint egyelőre még nem tervez visszavonulni.

Fotó: Instagram

Norbi és köztem hét év korkülönbség van. Emlékszem, 33 évesen csak legyintettem, amikor azt mondta, hogy fájnak az ízületei futás után, illetve már nem ugyanolyan gyorsan regenerálódik a teste egy-egy sérüléskor. A közelmúltban azonban én is betöltöttem a negyvenet, így rájöttem, hogy igaza van. A testünk öregszik, egyre lassabban és nehezebben küzd meg a mozgásszervi és más problémákkal is

– magyarázta Réka, majd hozzátette, hogy véleménye szerint el kell foganunk az idő múlását, ő maga pedig bár a természetesség híve, nem ellenzi a kisebb szépészeti beavatkozásokat. Ami őt illeti, nem szeretne mindenáron fiatalabbnak tűnni a koránál, és noha szíve szerint 70-80 éves korában sem mondana le az aktív sportról, tudja, hogy ez lehetetlen. Elmondta továbbá azt is, hogy van B terve arra az esetre, ha visszavonulna: a lelki egészséggel foglalkozna.

Fotó: Instagram

via Blikk

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek