Starity

Isla Fisher már nem téveszthető össze Amy Adamsszel többé! Gyökeresen megváltoztatta külsejét a színésznő!

2019. január 02. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színésznőt sokszor és sokan tévesztették már össze egymással, Isla azonban most olyasmit tett, aminek köszönhetően erre mostanában nem lesz példa.

hirdetés

Isla Fisher nemcsak 2018-nak, hanem hosszú, rézvörös hajzuhatagának is búcsút intett – pontosabban utóbbi színének, ugyanis tincseit kiszőkíttette fodrászával, az eredményt pedig az Instagramon mutatta meg rajongótáborának. Követői közül sokan szóvá tették, hogy Isla bizony vörösen az igazi, de nem mehettek el amellett sem, milyen jól áll neki az új árnyalat. (Az egyelőre nem derült ki, hogy a hajszínváltásnak szakmai oka van-e vagy csupán változásra vágyott a 41 éves színésznő.)

Fotó: Instagram / Isla Fisher

Isla egyébként a múltban több ízben is felszólalt azzal kapcsolatban, mennyire zavarja, hogy mindig összetévesztik őt Amy Adamsszel.

Amy Adamsnek aranyszínű vörös haja van, az enyém világosabb árnyalatú. Amy Susant alakította az Éjszakai ragadozókban, én Laurát. Amyt ötször jelölték Oscar-díjra, én a SAG-osokhoz tartozok

– magyarázta egy tavalyi interjúban, míg egy másikban ekképp fogalmazott:

Teljesen különböző nevünk van, ezért különböző emberek vagyunk. Nem olyan bonyolult.

Rendszeresen összekeverik őket (Bal oldalt Amy, jobb oldalt Isla látható.) I Fotó: Getty Images

A színésznő megosztott Jimmy Kimmel műsorában egy olyan történetet is, ami egy IKEA áruházban esett meg vele, amikor belefutott egy nőbe és annak két csemetéjébe, akik azt kérték tőle, énekeljen egy dalt a Bűbáj című 2007-es filmből.

Már vagy három versszakot is elénekeltem, amikor az anyuka rájött, hogy nem Amy Adams vagyok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek