Starity

Kiderült, miért nem az a béranya hordja ki Kim Kardashianék negyedik gyermekét, mint aki harmadiknak adott életet

2019. január 03. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kardashian-West család rövidesen hattagúvá bővül, melyben egy béranyának is hatalmas szerepe van.

hirdetés

Jelenleg még öttagú a család I Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Második gyermeke, Saint születése után orvosai közölték Kim Kardashiannal, hogy egészségügyi állapota miatt nem tanácsos újból teherbe esnie, így kénytelen a családbővítés más, egyéb opcióit választani. A tévésztár azonban nem mondott le arról, hogy további gyermekekkel bővítse családját, így férjével, Kanye Westtel béranyát fogadtak, akinek méhébe beültették a már előre megtermékenyített petesejtjét.

A „tranzakció” jól végződött, hiszen a béranya 2018 elején egészséges kislánynak adott életet, és bár míg terhessége alatt szinte folyton a híres házaspárral töltötte az idejét, szerződése lejártával angolosan távozott az életükből. Mikor kiderült, hogy Kim és Kanye negyedik csemetéje úton van, sokan máris azt találgatták, vajon ugyanaz a hölgy ad-e életet a babának, mint aki világra hozta Chicagót, de kiderült, hogy nem, ennek pedig oka van: La’Reina Haynes ugyanis a saját családját gyarapította egy harmadik bébivel decemberben. (Kimék jelenlegi béranyja pedig már rendesen benne jár a várandósságban, hiszen a hírek szerint legkésőbb május elején szül majd.)

Béranya útján családot alapítani illetve bővíteni teljesen más élmény. Vannak, akik szerint ez a legegyszerűbb módszer, de tévednek. Az emberek azt feltételezik, jobb így, mert nem kell megküzdened a tested megváltozásával, a fájdalommal, a szülés során esetlegesen fellépő komplikációkkal, de számomra nagy nehézséget okoz az, hogy nem hordhatom ki a gyermekemet, miután terhes voltam North-szal és Sainttel. Mindazonáltal nagyon hálás vagyok a modern technológiának, amiért ez egyáltalán lehetséges. Nem való ez mindenkinek, de én a magam részéről imádom a béranyánkat, és ez volt életem legjobb élménye

– nyilatkozta Kim, miután La’Reina életet adott Chicagónak.

A család mind Kim, mind Kanye életében nagyon fontos I Fotó: Instagram / Kim Kardashian

via Metro

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek