Starity

Úton van a negyedik csemete Kim Kardashianéknál

2019. január 02. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim és Kanye ismét béranya segítségével bővíti jelenleg még öttagú családját.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kim Kardashian

Kim Kardashian és Kanye West sosem csináltak titkot abból, hogy nagy családot szeretnének, ehhez pedig minden adott is számukra: stabil anyagi háttér, segítség a nagyszülőktől és persze egy újabb béranya, aki némi fizetség fejében hajlandó a szíve alatt hordozni és világra hozni a következő Kardashian-West-bébit.

Az E! Online nem sokkal ezelőtt hozta le a hírt, miszerint a szülők nemcsak, hogy kiválasztották a megfelelő béranyát, hanem a hölgy már állapotos is – tavaszra várja a gyermek világra jövetelét.

A béranya már benne jár a terhességben. Májusra írták ki szülésre és minden jól megy. Kim és Kanye már egy ideje ismerik őt, és mindketten nagyon izgatottak. Még egy fiú embriójuk maradt, és nagyon izgulnak, amiért összejött. Kim mindig is négy gyerekre vágyott, az hogy két fia és két lánya lesz, tökéletesnek tűnik számára. Abszolút elégedettek voltak a dolgok alakulásával az előző alkalommal [amikor béranya segítségét vették igénybe] és hálásak, amiért újabb gyerekük lesz

– nyilatkozta egy bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek