Starity

Életet adott első gyermekének a Barátok közt sztárja

2019. január 30. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Facebookon jelentette be az örömteli hírt, miszerint anya lett.

hirdetés

Tíz évvel ezelőtt még gyakran találkozhattak a nézők Szabó Kittivel a televíziók képernyőin keresztül, hiszen évekig ő formálta meg a Barátok köztben a Rékasi Károly alakította Bartha Zsolt lányát, Bokros Lindát. A színésznő időközben tinédzserből gyönyörű nővé cseperedett, múlt nyáron pedig nyilvánosságra hozta, hogy párjával, Martinnal első közös gyermeküket várják.

Fotó: Facebook

Kitti január 29-én ünnepelte 25. születésnapját, rajongói pedig a Facebookon köszöntötték őt fel, mire a színésznő elárulta, más dolgok foglalkoztatják, ugyanis 28-án megszületett a kisfia.

Tegnap rengetegen írtatok nekem a születésnapom alkalmából, ami nagyon jól esett, de őszintén meg kell mondjam, nekem a gondolataim más körül forogtak! 2019.01.28-án ugyanis megérkezett hozzánk a kisfiunk, Félix baba! Nem sokkal, egy picit hamarabb, mint vártuk, ezáltal a legnagyobb szülinapi ajándékot nyújtva – saját magát!

– írta a közösségi oldalon.

Fotó: Facebook

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek