Starity

Úgy tűnik, megtalálták Emiliano Sala eltűnt gépének maradványait – fotó

2019. január 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves labdarúgó magángépe 2019. január 21-én tűnt el – azóta is nagy erőkkel keresik.

hirdetés

Fotó: Instagram

Emiliano Sala a közelmúltban váltott csapatot, aminek szellemében január végén Franciaországból Walesbe készült, hogy megkezdje a felkészülést az új helyen. A sportoló számára ügynöke szervezett egy magángépet, ám az váratlanul eltűnt a radarról és Emiliano azóta sem adott életjelet magáról.

Természetesen a hatóságok rögtön keresni kezdték, emellett Lionel Messi, Diego Maradona és Sergio Aguero gyűjtést szerveztek, melynek összegéből a sportoló privát keresését kívánták finanszírozni, ám sajnos úgy tűnik, a rejtély lassan megoldódni látszik. A Metro ugyanis arról számolt be, hogy néhány napja két üléspárnát találtak Normandiában, a tengerparton, melyek nagy valószínűséggel annak a Piper PA-46 Malibu típusú gépnek a roncsaiból származhatnak, amivel Sala Walesbe tartott – legalábbis erre gyanakszik a légi balesetek kivizsgálásával foglalkozó hatóság, az Air Accidents Investigation Branch.

Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás, egyelőre semmi biztosat nem lehet tudni azzal kapcsolatban pontosan mi is történhetett, illetve mi idézhette elő a tragédiát.

Egyelőre nem tudni biztosan, Sala gépéből való-e az üléspárna I Fotó: AFP/Getty

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek