Starity

Kampányba kezdett a Backstreet Boys! A srácok üzentek az NFL-nek: ők szeretnének lenni a jövő évi Super Bowl fő attrakciója

2019. február 11. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű fiúbanda második fénykorát éli napjainkban, így aligha meglepő, hogy bátor lépésre merték szánni magukat az énekesek.

hirdetés

Természetesen a Backstreet Boys is tiszteletét tette az idei Grammy-gálán, hiszen tizenhét év után először jelölték őket a neves díjra. A srácok úgy gondolták, a díjátadó tökéletes alkalom arra, hogy előhozakodjanak azzal, mi az a pont, amit még nem sikerült kipipálniuk a bakancslistájukon, nevezetesen szeretnének a 2020-as Super Bowl félideji szünetének fő attrakciója lenni, így személyesen üzentek a rendezvényt szervező és lebonyolító NFL-nek.

Tudjátok, elég csak ránk csörögnötök. Talán ráérünk. Nagy megtiszteltetés lenne, ha felkérnétek, tudjátok? Az már nagy színpad, az egész világ előtt játszhatnánk. A Super Bowl egyike a televíziótörténelem legnézettebb alkalmi műsorainak, szóval óriási dolog lenne, ha mi lehetnénk a fő fellépők.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek