Starity

Rebel Wilson készen áll a szerelemre

2019. február 13. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 39. születésnapját jövő hónapban ünneplő színésznő szeretné végre megtalálni a nagy Ő-t.

hirdetés

Rebel Wilson egy friss interjúban bevallotta, korábban elzárkózott a szerelem elől, most azonban szívesen megállapodna már, a nagybetűs IGAZI-t pedig társkereső alkalmazásokon keresztül (is) keresi.

Fotó: Instagram

Szerencsésnek érzem magam, amiért kialakítottam magamnak ezt a csúcsszuper életet, és szeretném megtalálni végre azt a férfit, akivel ezt megoszthatom, ugyanakkor úgy érzem, valóságos hullámvasút lehet a szerelmi életedet a nyilvánosság előtt élni

– magyarázta Rebel, aki úgy véli, sokan azonosítják az általa életre keltett karakterekkel és azok alapján ítélik meg őt a magánéletben is.

Gyakran alakítok szemtelen, magabiztos karaktereket, így sokan azt hiszik, a valóságban is ilyen vagyok, de az igazság az, hogy sokkal konzervatívabb és óvatosabb vagyok a magánéletben. (...) Nem egy őrült holdkóros vagyok, aki folyton mókás dolgokat csinál.

Fotó: Instagram

Az Isn't It Romanticben játszott karakteremhez, Natalie-hoz hasonlóan én is elzárkóztam kicsit a szerelemtől korábban. A közelmúltban megnyíltam, volt is pár katasztrofális randim, ugyanakkor volt szerencsém pár nagyszerű fickóval is megismerkedni. Most úgy érzem magam, mint Bridget Jones, udvarlók tucatjának a számával van tele a mobilom, de érzem, hogy az igazi hamarosan fel fog bukkanni

– tette hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek