Starity

R. Kelly szerint még nincs minden veszve! Hisz abban, hogy folytathatja karrierjét

2019. március 10. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szexuális zaklatással vádolt R&B énekes ügyvédje tegnap interjút adott a sajtó munkatársainak.

hirdetés

R. Kellynek mostanában igencsak van mi miatt aggódnia, hiszen azután, hogy többrendbeli szexuális zaklatással vádolták, börtönbe került amiatt is, hogy gyerekei után nem fizetett gyerektartást volt feleségének, Andreának. A közelmúltban rendezte tartozását, így elhagyhatta a börtönt, ügyvédje, Steve Greenberg pedig ekképp nyilatkozott a sajtónak:

[Robert] természetesen aggódik a karrierje alakulása miatt, ki ne tenne így a helyében?! De folytatni fogja, továbbra is zenét szerez, és fel is fog lépni, amennyiben erre lehetősége adódik. Hogy azt hiszi-e vége a karrierjének? Nem, egyáltalán nem hisz ebben.

Az ellene felhozott, zaklatással kapcsolatos vádakat egyébként egy az egyben tagadja az énekes. Nemrég a CBS csatorna This Morning című műsorában vendégeskedve szólalt meg először és mondta ki a nyilvánosság előtt, hogy az ellene felhozott vádak koholmányok csupán.

Felejtsd el a blogokat és azt, ahogyan irántam érzel. Utálj, ha azt akarsz vagy szeress, de használd a józan eszedet! Milyen butaság volna tőlem, ha ilyesmit tettem volna az én múltammal? Nem tettem ilyesmit! Ez nem én vagyok! A kib***ott életemért harcolok!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek