Starity

További gyerekeket akar? Kourtney Kardashian lefagyasztatja petesejtjeit

2019. március 16. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tévésztár jövő hónapban ünnepli majd 40. születésnapját, de nem tartja kizártnak, hogy az elkövetkező években további gyerkőcökkel gyarapítja a családját.

hirdetés

Kourtney még nem tudja, mit szeretne a jövőben, de egy dologban biztos: fel akar készülni minden eshetőségre I Fotó: Instagram

Azt már megtanulhattuk, hogy ha valami, akkor a család nagyon fontos szerepet játszik Kardashianék életében. Kourtney Kardashian bár vészesen közeleg a negyedik x-hez, még nem mondott le arról, hogy három csemetéje – Mason, Penelope és Reign – mellé továbbiakat hozzon a világra, noha jelenleg nincs komoly férfi az életében. A tévésztár a családjáról szóló reality egy korábbi epizódjában hozta nyilvánosságra, hogy azon gondolkodik, lefagyasztatja petesejtjeit, mostanra pedig bevallotta: már meg is tette a szükséges intézkedéseket ennek érdekében.

Érzelmi hullámvölgyben vagyok, mert elkezdtem a folyamatot, ami a petesejtjeim lefagyasztásához szükségesek. Őrület! Úgy érzem, ki tudnék ugrani a bőrömből! Annyira őrült vagyok! (...) Jól vagyok. Minden este álomba sírom magamat. Őszintén szólva nem tudom, szeretnék-e további gyerekeket, mindezt a biztonság kedvéért teszem

– vallotta be Kourtney, aki korábban így magyarázta döntése miértjét húgának, Kim Kardashiannak, aki hozzá hasonlóan három kisgyerek – North, Saint és Chicago – édesanyja:

Mi van, ha a jövőben további gyerekeket akarok? Fogalmam sincs, mire vágyom. De mi van, ha tíz éven belül gyereket akarok? Nem jobb az, ha az ember be van biztosítva erre az eshetőségre?

Ha valaki, akkor testvére, Kim minden bizonnyal megérti Kourtney-t I Fotó: Instagram

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek