Starity

Titokban összeházasodott Emeraude Toubia és Prince Royce

2019. március 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Shadowhunters Isabelle Lightwoodját alakító színésznő és a latin pop énekes titokban mondta ki a boldogító igent.

hirdetés
Titokban összeházasodott Emeraude Toubia és Prince Royce
Fotó: Michael Falco / People en Español

Emeraude Toubia és Prince Royce 2011. augusztusban ismerkedtek meg egy társkereső oldalon, de csak 2016 áprilisában erősítették meg kapcsolatukat. Az énekes 2017 júniusában térdre ereszkedett szeretett párja előtt, aki természetesen igennel felelt a nagy kérdésre. 

Most pedig a People en Español magazin címlapjára kerültek, a Mr. és Mrs. Royce főcímmel. Az ehhez készült interjúból kiderült, hogy nem most, hanem még tavaly decemberben házasodtak össze Mexikó szívében egy privát ceremónia keretein belül. Valószínűleg közeli barátaik, családtagjaik vettek részt ezen, köztük a Shadowhunters sztárjai is. 

Emeraude és Prince is megosztotta Instagram-oldalán a nagy hírt természetesen, a mexikói-libanoni szépség posztja alatt Katherine McNamara, Luke Baines, Jade Hassouné, Javier Muñoz és Anna Hopkins gratulált, a latin pop énekes bejegyzéséhez pedig Wilmer Valderrama és Luke Baines is hozzászólt.

Gratulálunk az ifjú párnak és sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek