Starity

Margot Robbie lakótársához ment férjhez

2019. április 08. 14:02   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőke színésznő és szerelme egy időben öt barátjukkal lakott közös lakásban.

hirdetés

A 27 éves Margot Robbie már olyan sztárokkal forgatott közösen, mint Leonardo DiCaprio vagy Will Smith – hollywood csillogó világa azonban nem ragadta magával. Az ausztrál színésznő a Suite Française c. film forgatása során ismerkedett meg férjével, Tom Ackerley-vel, aki rendezőasszisztensként dolgozott a produkcióban.

Margot nagyon megszerette a forgatócsoportot, és 2013-ban A Wall Street farkasának londoni premierjén újra találkozott a csapattal. Egy hirtelen jött ötlet után a színésznő és a pár emberből álló társaság – köztük Ackerley is - közösen kibérelt egy lakást. Margot és Tom az együtt töltött idő során egymásba szerettek, ám egy darabig titkolták többi barátjuk előtt a kapcsolatot.

Mikor bevallották a románcot, óriási meglepetést szereztek, sőt, lakótársaik egy ideig komolyan aggódtak, hogy a két szerelmes nem húzza sokáig egymás mellett. Végül nem lett igazuk, mert Margot és Tom 2016-ban összeházasodtak, és közös produkciós irodát nyitottak LuckyChap néven.

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek