Starity

Pápai Joci nem jutott tovább az Eurovízió döntőjébe

2019. május 15. 16:04   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este lezajlott a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntője, ahol Magyarországot ismét Pápai Joci képviselte, ezúttal az Apám című dalával.

hirdetés

Az énekes május 14-én hetedikként állt színpadra és adta elő dalát, amivel történelmet írt, hiszen nem fordult még elő az eddigi évek alatt egyszer sem, hogy magyar előadó kétszer kvalifikálta volna magát a Dalfesztiválra.

Sajnálatos módon azonban nem tudta sikerre vinni a versenydalát, ugyanis Pápai Joci nem jutott be az Eurovízió fináléjába.

Néhány órával ezelőtt pedig ő is megszólalt kiesésével kapcsolatban Instagram-oldalán:

Magyarország! Nagyon jól esik, hogy ennyien támogattok és mellettem álltok… hihetetlenül jó érzés az, hogy most nem érzek mást csak szeretetet és bíztatást! Üzenném mindenkinek, hogy nagyon jól vagyok.. Én mindent kiadtam magamból a szinpadon tegnap! Számomra ez a legfontosabb! Semmi tartalék nem maradt se a torkomban, se a szívemben!!! Küzdöttem a hazámért minden erőmmel!!!

– kezdte Instagram-bejegyzését az énekes.

Az, hogy előbb véget ért sajnálom, de ezzel kapcsolatban a véleményemet megtartanam magamnak mivel őszinte ember vagyok és nem akarom ezt csűrni csavarni tovább, de egy biztos, az üzenet eljutott…..!!! Most viszont szeretnék végre Magyarországra jutni, szeretném átölelni a gyerekeimet, magyaros ízeket érezni és a feleségem mellé feküdni! Jelenleg csak erre vágyom!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek