Starity

Dua Lipa lett az Yves Saint Laurent Beauté új reklámarca

2019. június 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves világhírű énekesnő közösségi oldalain jelentette be, hogy az Yves Saint Laurent Beauté legújabb parfümkollekciójának reklámarca lett.

hirdetés
Dua Lipa lett az Yves Saint Laurent Beauté új reklámarca
Fotó: Yves Saint Laurent

Dua Lipa már nem egyszer viselt Yves Saint Laurent tervezésű ruhát megjelenései során, tegnap pedig Instagram sztorijában közölte, hogy egy új kampányról fog ma beszámolni. Közösségi oldalain közölte rajongóival, hogy a YSL Beauté legújabb parfümkollekciójának reklámarcává vált:

A titok, amit a legnehezebb volt megtartani! Annyira büszke és izgatott vagyok, amiért végre közölhetem veletek azt, hogy én vagyok az YSL legújabb női parfümjének arca. Köszönet az elképesztő YSL Beauté csapatának, amiért otthon éreztem magam náluk és lehetővé tették, hogy kis szerepet játsszak az új illat összeállításában és hogy valóra váltották az álmomat, hiszen egy általam nagyon szeretett márkával dolgozhatok együtt. Nagyon izgatott vagyok, hogy mind láthassátok a kampányvideót, amit a filmkészítő Nabil barátom készített, de addig is néhány kulisszák mögötti kép… xx

Instagram / Dua Lipa

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek