Starity

Matthew Koma: "Inkább vécét takarítanék, mint hogy megint Zedd-del dolgozzak!"

2019. június 06. 14:02   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dalszövegíró és a DJ sokáig kollaboráltak, ám a helyzet idővel megváltozott.

hirdetés

Matthew Koma dalszövegíró hosszú Instagram-posztban fejtette ki, miért gondolja azt, hogy a DJ-vel borzasztó együtt dolgozni. 

A két alkotó, Zedd (Anton Zaslavski) és Matthew Koma együttműködése a 2010-es években kezdődött, és ahogy a szövegíró Instagram posztjában kifejtette, akkor még egyenlő felekként dolgoztak. Aztán amikor Zedd egyre sikeresebb és keresettebb lett, Koma szerint minden megváltozott: a DJ állítólag Matthew munkáit is a saját nevén akarta feltüntetni, és leginkább azzal törődött, hogy besöpörhesse értük az összes elismerést. Matthew posztjában azt is kifejtette, véleménye szerint Zedd önző, kisebbségi komplexussal rendelkezik, és egyáltalán nem bánik kedvesen a körülötte lévő emberekkel. 

Évekig azt gondoltam, hogy csak én látom így. De idővel összefutottam azokkal az emberekkel, akik szintén vele dolgoztak - más szövegírók, énekesek, producerek, DJ-k, olyanok, akik a csapatában dolgoztak - és az érzés mindegyiküknél ugyanaz volt: ő a legrosszabb. 

Koma az írás végén közölte, hogy inkább lenne a Starbucks kávézóban vécé takarító, mint Zedd munkatársa valaha is. 

Embed from Getty Images

via Daily Mail     

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek