Starity

Őrület! Rajongója betört Channing Tatum otthonába, és 10 napig ott is maradt!

2019. július 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nő nem először kísérelt meg közel férkőzni a Magic Mike sztárjához – tavaly is bepróbálkozott nála.

hirdetés

Az E! Online hozta le a hírt, miszerint Channing Tatum távoltartási végzést kért egy Chantal nevű nő ellen, miután az a távollétében betört otthonába és tíz napon át ott is maradt. A színész a kért végzést ki kívánja terjeszteni volt feleségére, Jenna Dewanra; közös gyermekükre, Everly Tatumra; valamint asszisztenseikre is.

Chantalt egyébként június 24-én tartóztatták le a rend őrei, amikor a színész egyik asszisztense felfedezte az üresen álló ingatlanban rejtőzködő nőt, aki azt állította, a takarításért cserébe lakott ott, noha Channing leszögezte, nem ismeri őt. Az E! Online értesülései szerint a hölgy tavaly novemberben is megpróbált a Step Up sztárjának közelébe férkőzni, de mivel nem járt sikerrel, napokkal később újra próbálkozott – akkor egy levelet hagyott a filmsztárnak címezve.

A hölgy magatartása nemcsak aggasztó, de bosszantó is. Tudni azt, hogy egy számomra teljesen idegen, aki tavaly is hívatlanul és bejelentkezés nélkül beállított hozzám most betört és ott is maradt nálam, aggodalomra ad okot a családom és önmagam biztonságát illetően, nem is beszélve az általa okozott szorongásérzetről

– írta Tatum a bírósághoz eljuttatott iratokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek