Starity

Új hírek Demi Lovato állapotáról

2010. november 05. 16:04   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Camp Rock sztárja, a 18 éves Disney-színésznő, akinek fantasztikus hangja van: igen, ő Demi Lovato, akiről nemrégiben kiderült, hogy komolyabb betegségben szenved, és szanatóriumban van.

hirdetés
Új hírek Demi Lovato állapotáról

Demi szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, ezért csaknem örömhír, hogy most megtudhatunk valamit az állapotáról.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a csupán 18 éves Demi Lovato komoly betegségre hivatkozva kénytelen volt lemondani fellépését Peruban, majd szanatóriumba vonult. Azóta Demi teljesen eltűnt. A szóvivője korábban azt nyilatkozta, a tehetséges lánynak egyaránt vannak lelki és fizikai problémái is, holott Demi egy hónappal korábban azt nyilatkozta, teljesen jól van, jár edzeni, nincs semmi baja, sőt, a Joe Jonasszal való szakításán is túl van. Talán ez mégsem így volt.

A legutolsó hír Demiről 3–4 napja érkezett, s ez a várakozás a rajongók számára bizonyára idegtépő volt, vagy legalábbis nem túl kellemes. Most végre kaptunk pár információt az állapotáról – bár nem közvetlenül Demitől, helyette ismét a szóvivője jelentkezett.

„Demi folyamatos kezeléseken vesz részt, nagyon elszánt, mindent megtesz a gyógyulás érdekében. Hamarosan visszamegy Texasba, de csak akkor, ha jobban lesz, és képes lesz újra talpra állni. Többet nem is mondhatok az állapotáról – ő maga szeretne elmondani mindent, ha jobban érzi majd magát. Türelmet kérünk mindenkitől, Miss Lovatónak most arra van szüksége, és a rajongói szeretetére. Szeretné elmondani, hogy nagyon sokat jelentenek neki a kedves üzenetek, segítik a gyógyulásban, köszöni őket. Alig várja, hogy újra felvehesse a kapcsolatot a rajongókkal, azonban erre még várni kell, mint ahogy arra is, hogy nyilvánosság elé álljon” – nyilatkozott a szóvivő. 

Hogy pontosan mi baja van Deminek, illetve hogy mi okozta, valószínűleg csak ő maga és a hozzá közel állók tudják. Mi csak várni tudunk, találgatni, és persze reménykedni abban, hogy ez a csodás, melegszívű, folyton jótékonykodó lány hamarosan felépül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek