Starity

Jenna Dewan és Channing Tatum válása kezd eldurvulni

2019. november 29. 15:03   |   Szerző: Four

A gyermekfelügyelet körül folyik a vita, mindkét sztár mást állít ezzel kapcsolatban.

hirdetés

A TMZ információi szerint nem halad túl zökkenőmentesen Jenna Dewan és Channing Tatum különválása: kislányuk, Everly kapcsán sokat vitáznak. 

Channing állítólag hivatalos kérvényt nyújtott be a bíróságra, hogy rendeljenek el egy vakációs gyermekfelügyeleti tervet - ez pedig nagyon rosszul érintette Jennát. De a férfi bennfentesei szerint erre azért volt szükség, mert Jenna nem volt hajlandó beleegyezni a menetrendbe.

Olyan hírek is keringenek azonban, hogy amikor Jenna arra kérte volt férjét, változtassanak az időpontokon, mert dolgoznia kell - Channing egyszerűen visszautasította. 

A gyerektartási összeggel is felmerültek problémák: Dewan forrásai szerint Tatum nem fizet, a férfi informátorai viszont azt állítják, van már egy speciális közös kasszájuk a kislány kiadásaira. 

És még mindig nem ért véget a bajok sora: a kommunikációval is gond van. A megállapodás szerint ugyanis bármelyik szülőnél van a kislány, az köteles engedni, hogy a gyermek telefonon beszélhessen a másik féllel. A vádak szerint Channing soha nem keresi Everlyt telefonon, ha az anyjánál van - sőt, nem hagyja, hogy a kislány FaceTime-on beszéljen Jennával. Az ellenkező oldal szerint azért van ez így, mert Jenna mindig megnehezíti a kommunikációt.

Embed from Getty Images

via TMZ

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek