Starity

A Queen Ausztráliáért adta elő Live Aid fellépését – a teljes videó már a neten!

2020. március 10. 22:10   |   Szerző: Éowyn

A Fire Fight Australia Live Aid elnevezésű jótékonysági koncert az ausztrál tűzvész áldozatainak megsegítéséért zajlott.

hirdetés

Február 16-át követően bejárta a hír az egész világot, hogy a legendás Queen két máig aktív tagja, Brian May és Roger Taylor a zenetörténeti jelentőségű, 1985-ös Live Aid-en előadott 22 perces szettjüket újra a színpadra állították - ezúttal természetesen az évek óta velük turnézó Adam Lamberttel. 

A legújabb hír, hogy pár napja felkerült a fellépésükről készült teljes videó a Queen hivatalos YouTube-csatornájára:

A Sydneyben megrendezett 10 órás jótékonysági rendezvényen 75 ezer néző vett részt, és olyan előadók léptek fel az ANZ stadionban a Queen mellett, mint Olivia Newton-John, Alice Cooper, Michael Bublé, Ronan Keating, vagy Tina Arena. | Fotók itt láthatóak.|

Brian May egy koncert előtti közleményben adta hírül:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy segíthetünk egy kicsit Ausztráliának a szörnyű tüzek elleni küzdelemben. Ez Ausztrália fájdalma, de az emberiség problémája. Vérzik a szívem az állatok helyzete miatt. Remélem, a koncert nekik is segíteni fog. Nem szabad, hogy ez a tragédia újra megtörténjen.

Úgy tűnik, hogy ez nemcsak Ausztrália problémája, hanem az éghajlatváltozás problémája is, amely az egész világra kihat. Most itt vagyunk, és bármi, amit tehetünk azért, hogy segítsünk Ausztráliának utat találni a gyógyuláshoz, a legkevesebb, amit zenészekként tehetünk. Mindannyian bajban vagyunk.

- tette hozzá Roger Taylor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek