Starity

8 dolog, amire nevetségesen nagy összegeket költöttek a celebek

2020. március 27. 15:03   |   Szerző: Starity

Van, aki Audival jár, de kenyeret és virslit eszik, van, aki luxus körülmények között nyaral, de lyukas a zoknia, és van, akinek többe kerül a kutyaháza, mint vidéken egy családi ház. Érdekesek az emberek, hát még a gyakran butuska hírességek. Lássuk, milyen badarságokra költenek bolygónk celebjei!

hirdetés
8 dolog, amire nevetségesen nagy összegeket költöttek a celebek

1. Paris Hilton: 325 ezer dollár egy kutyaházért kutya villáért

A 2009-ben vásárolt kutya villa minden bizonnyal sok örömet tartogat a celeblány kutyusainak, hiszen a kétemeletes, 28 négyzetméteres, dizájner bútorokkal felszerelt villa még egy csoport óvodásnak is rengeteg élményt tudna nyújtani.

2. Beyoncé: 100 ezer dollár egy arany leggingsért

A nézők nagy megrökönyödésére a 2007-es BET Díjkiosztón Beyoncé egy Balenciaga arany leggingsben lépett fel. A komfortos kialakításról, légáteresztő tulajdonságról vagy az izzadság elvezetéséről nem tudunk sokat, de mi biztosan nem adnánk ki ennyi pénzt egy pár leggingsért még akkor sem, ha aranyból van.

3. Lady Gaga: 50 ezer dollár egy szellemirtóért

Az emberi butaságról szakdolgozatok tömkelegét lehetne írni, de nekünk most elég lesz Lady Gaga ötvenezer dolláros elektro-mágneses mező olvasója, amelyet azért tart otthonában, hogy amíg turnézik, ne tudják a szerinte létező szellemek benépesíteni a villáját.

4. Mike Tyson: 2,2 millió dollár egy arany kádért és 3 bengáli tigrisért

A 2003-ban csődöt jelentett Mike Tyson bokszoló nem foglalkozott nagyon az anyagiakkal, amikor egy 24 karátos arany fürdőkádat és 3 Bengáli tigrist vásárolt. Úgy tűnik, e hatalmas kiadás előtt jobban tette volna, ha először a megtakarításait nézi át, s csak ezután éli fel a tartalékait.

5. Celine Dion: 2 millió dollár egy párásító készülékért

2002-ben Celine Dion a sivatagi klímán lévő Las Vegasban tartózkodott egy hotelben, ahol képes volt kifizetni 2 millió dollárt azért, hogy a hotel a szerepléshez beszereljen neki egy speciális párásító készüléket, hogy segítsen megőrizni az énekesnő hangját a zord sivatagi éghajlaton.

6. Miley Cyrus: 125 ezer dollár egy autóra a kutyáinak

Az énekesnő imádja a kutyáit, így képes volt 125 ezer dollárt kiadni egy Range Rover Sport autóra, ahol a kutyái összekarcolhatják az ülést, szétszórhatják a szőrüket, s gyakorlatilag leamortizálhatják azt, csak azért, mert ez az autó illik a kutyái stílusához. Igen, a celebeknél a házikedvenceknek is lehet már stílusa.

7. Kanye West: 750 ezer dollár egy aranyozott WC-re

Szerintünk a gazdagok is épp olyan kellemetlen illatot árasztanak a mellékhelyiségekben, mint a szerényebb anyagi helyzetben lévők, de ki tudja, lehet ez a 750 ezer dolláros aranyozott toalett Kanye Westnek és családjának segít átlendülni ezen a földi problémán.

8. Nicolas Cage: 276 ezer dollár egy illegálisan importált dinoszaurusz koponyáért

A műgyűjtők és archeológusok között nem meglepő egy 276 ezer dolláros kiadás egy dinoszaurusz koponyára, viszont ha később kiderül róla, hogy a paleontológus illegálisan importálta, az bizony kellemetlen tud lenni.

A celebek bizony nem nézik a termékek árát, csak azt, hogy vajon a harmincadik extravagáns vásárlás boldogabbá teszi-e majd őket. A boldogságot nem lehet megvenni, de úgy tűnik még rengeteg kiadáson kell átesniük a celebeknek ahhoz, hogy erre rájöjjenek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek