Starity

Leonardo DiCaprio egyszer gofrit sütött Zac Efronnak, de nem úgy sikerült, ahogy akarta

2020. április 03. 11:11   |   Szerző: Four

Egy műsorban mesélte el Zac Efron, milyen volt Leonardo DiCapriónál reggelizni.

hirdetés

Zac Efron a Hot Ones nevű, már sok celeb által meglátogatott csípős csirkeevő műsor vendége volt, és többek között azt is elárulta az interjú során, milyen volt, amikor a karrierje elején Leonardo DiCaprio áthívta magához reggelizni. 

Zac szerint egy kosármeccsen kerültek egymás mellé, és bár az elején nem nagyon beszélgettek, végül Leo megszólította, majd megadta a telefonszámát és áthívta a házába. Efron kapott az alkalmon és megjelent a színésznél, aki éppen gofrit sütött neki. Szerencsétlenségére DiCaprio elégette az összeset, de fogta magát, és készített helyette egy adag palacsintát.

Efronnak rengeteg kérdése volt a színészhez, például kíváncsi volt arra, vajon milyen megoldást ajánl neki a hadseregnyi paparazzival kapcsolatban, akik mindenhová követik. Leo azonban kijelentette, nála még soha nem volt annyi lesifotós, mint akkor, amikor Zac átment hozzá.

Láttam egy pillanatra azt a szemében, amellyel akkor én napi szinten küzdöttem: stresszt és idegességet. Mondta is, hogy "ez őrület haver". De utána bátorított, hogy minden oké lesz, és ezt nagyon értékelem. 

- mesélte Zac.

Embed from Getty Images

via FirstWeFeast

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek