Starity

Ariel Winter nem tudja túltenni magát az őt ócsárló negatív kommenteken

2020. április 06. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Sokan és sokszor bírálták a Modern család sztárjának külsejét, ő pedig egyszerűen nem tudja ezeket a megnyilvánulásokat elfelejteni.

hirdetés

Fotó: Instagram / Ariel Winter

Ariel Winter külseje az évek során sokat változott, ami aligha meglepő, elvégre kislányként került a televíziók képernyőjére, ma pedig már felnőtt nő. A 22 éves sorozatsztár a Teen Vogue-nak adott interjújában mesélt arról, mennyire érzékenyen érinti az, ha valaki rosszindulatú megjegyzéseket tesz a külsejére – akár évekig is emészti magát miattuk.

Az emberek az interneten nagyon gázosak. Éveken keresztül zavartak a megjegyzéseik, és ami azt illeti, máig zavarnak. Ez sosem múlik el. Amikor valaki kövér kurvának titulál, érthető módon nem tesz boldoggá. Nem számít, hogy most hogy nézel ki vagy akkor milyen voltál. Újra ugyanazzal a rossz szájízzel fogod újraolvasni az adott hozzászólást

– nyilatkozta Winter, majd így folytatta:

Úgy érzem, ez a fajta seb ejtette fájdalom sosem múlik el. (...) Volt egy komment az egyik képem alatt, ami nagyon megfogott. Valaki azt írta, Olyan sokan biztosítanak téged a szeretetükről és a támogatásukról, és te mégis a negatív kommentekkel foglalkozol, egyszerűen ignorálod a pozitívakat.. Megragadt a fejemben, mert igaza volt. Az ember könnyen túllép a pozitív megjegyzéseken, mert rögtön azzal kezd foglalkozni, hogy vannak olyanok, akik az adott bókkal nem értenek egyet. De miért is számít jobban azoknak a véleménye, akik csak bíráskodnak felettünk, mint azoké, akik magasztalnak minket?

Fotó: Instagram / Ariel Winter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek