Starity

A Westworld kreátorai megerősítették, hogy ez a karakter búcsúzik a sorozattól

2020. május 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Május 3-án (vasárnap) került képernyőre a sorozat harmadik évadának fináléja.

FIGYELEM! Ha még nem láttad az újabb részeket és nem szeretnéd tudni, mi fog történni, akkor csak saját felelősségre folytasd a cikk olvasását.

hirdetés
A Westworld kreátorai megerősítették, hogy ez a karakter búcsúzik a sorozattól
Fotó: HBO

Azt már biztosan tudjuk, hogy az HBO berendelte a Westworld folytatását, azaz a kreátoroknak lehetősége van összerakni egy újabb parádés évadot, az azonban kérdés tárgyát képezi, mi lesz a sorsa Evan Rachel Wood karakterének, Doloresnek, miután a harmadik évad utolsó epizódjában megsemmisítette Rehoboamot – ezzel együtt pedig önmagát is. A fordulattal, illetve annak jövőbeni hatásával kapcsolatban a Variety a sorozat íróit, Lisa Joy-t és Jonathan Nolant faggatták.

Nagyon reméljük, hogy nem kell búcsút mondanunk Evannek. Engedd meg, hogy tisztázzam a dolgot. Doloresnek vége. A nyilvánosság előtt még nem beszéltünk arról, merre is tart a történet, de épp ez a szórakoztató ebben a sorozatban, tudod? Lisával már a kezdetektől olyan műsort szerettünk volna készíteni, ami újra és újra feltalálja önmagát, ami minden szezonban teljesen más. Fontos tisztázni egy műsor készítése során, hogy mely karakter halála átmeneti – végtére is ők robotok. Annyi kijelenthető, hogy Doloresnek az eddig általunk ismert verziója nincs többé

– magyarázta Nolan, a show egyik executive producere, Denise Thé pedig beismerte, számára mind megírni és látni az ominózus jelenetet egyaránt nagyon fájdalmas volt.

Fotó: HBO

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek