Starity

Ez volt Harry herceg és Meghan Markle kedvenc pillanata az esküvőn

2020. május 20. 16:04   |   Szerző: Four

Csodás részletre hívta fel a figyelmet a ma már közös gyermeket nevelő pár.

hirdetés

Két éve már, hogy Harry herceg és Meghan Markle örök hűséget fogadott egymásnak, az évszázad esküvőjének nevezett ceremónián. A People magazin emlékezett a neves alkalomra, felidézve, hogy melyik pillanat volt a pár kedvence a menyegzőn. 

Ez akkor volt, amikor Meghan bevonult Szent György-kápolnába. A kiragadott részlet azért volt fontos számukra, mert Harry maga választotta a zenét: Händel - Eternal Source of Light Divine című szerzeményét, Elin Manahan Thomas előadásában. 

Teljesen vissza tudom idézni ahogy az oltárhoz sétálok, mikor hallgatom. Tényleg nagyon különleges számunkra, és egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket örökre kincsként fogunk őrizni.

- mondta Meghan.

Harry így gondolt vissza:

Valami egyáltalán nem megszokottat kerestem. Végül belebotlottam ebbe a zeneműbe, amely jellemezte az egész napot, az érzést, hogy mennyire szeretem őt. (...) Bárhol is vagyunk, bármit csinálunk épp, ha becsukjuk a szemünket és meghalljuk ezt a zenét, azonnal visszarepülünk ezekhez a pillanatokhoz, és ez egy csodálatos dolog mindkettőnk számára.

További fantasztikus királyi esküvők képeiért kattints ide

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek