Starity

Így reagált Kylie Jenner a Forbes leleplező írására

2020. május 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Kylie-t minden bizonnyal váratlanul érte a támadás, de nem volt rest reagálni a személyét ért sérelmekre.

hirdetés

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Nemrég számoltunk be arról, hogy a Forbes magazin egy hosszú és részletes írásban taglalta, miképp verte át a világot Kylie Jenner, azt hazudva, vállalkozása, a Kylie Cosmetics nagyobb és jövedelmezőbb, mint amilyen az valójában. A lap első kézből szerezte az információt a Cotytól, miután a cég felvásárolta a tévésztár cégének több mint felét. A vádak természetesen eljutottak az érintetthez is, aki ügyvédje, Michael Kump útján reagált.

Áttekintettük a Forbes cikkét, melyben azzal vádolták Kylie-t, hogy csalt és hazugságok hálóját szőve becsülte vagyonát nagyobbra a ténylegesnél. A cikk hemzseg a hazugságoktól. A Forbes azon állítása, miszerint Kylie és könyvelői hamisított adóbevallást nyújtottak be, egyértelműen hamis, és követeljük, hogy a Forbes vonja vissza állításait

– nyilatkozta az ügyvéd, majd így folytatta:

Szomorú, hogy a Forbes három újságírót is ráállított az ügyre a koronavírus-válság kellős közepén, hogy Kylie nettó vagyonát, illetve annak hatásait vizsgálja. Nem várnánk ilyesmit egy hiteles bulvárlaptól, pláne nem a Forbestól.

Fotó: Instagram / Kylie Jenner

Erre ébredek. Azt hittem, ez egy jóhírű weboldal... de minden amit látok, az csupán néhány pontatlan állítás és bizonytalan feltételezés. Soha nem követeltem magamnak semmilyen címet, de hazudni sem próbáltam. Nevetséges

írta egy tweetben Kylie, majd elengedte a témát.

Áldottnak érzem magam. Van egy gyönyörű lányom, egy sikeres üzletem és köszönöm szépen, remekül vagyok. Akár száz dolgot is fel tudnék most sorolni, ami fontosabb számomra, mint az, hogy azt bizonygassam, mennyi pénzem van. Szó szerint ez a legutolsó dolog, ami jelen pillanatban izgat. 

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek