Starity

A Black Eyed Peas elárulta, miért nem tagja már az együttesnek Fergie

2020. június 23. 19:07   |   Szerző: Four

A zenekar interjúban mesélt arról, hogy alakult az életük Fergie kiválása óta.

hirdetés

A Black Eyed Peas tagjai a Billboard magazinnak meséltek arról, hogy alakult a zenekar sorsa és Fergie miért nincs benne már a csapatban. 

Fergie a tesónk. Még akkor is, ha most nem tartjuk annyira a kapcsolatot, a tesónk marad. Sajnálatos módon a mi napirendünk nem tud igazodni az övéhez, tekintve, hogy arra akar koncentrálni, hogy jó anya legyen. Ebben pedig 100%-ban támogatjuk.

- nyilatkozta Apl.de.ap.

A csapat többi tagja is úgy nyilatkozott, igyekeznek minél többször felkeresni egymást és remélik, tetszeni fog Fergie-nek az új albumuk. 

Taboo pedig az együttes új emberéről, J. Rey Soulról beszélt:

El akarom mondani, milyen büszke vagyok J.Rey Soulra, mert valószínűleg az emberekben felvetül a kérdés, ki is ő. Mindig azt kérdezik, "és hogy van Fergie?" - persze ezt megértem. (...) Hosszú időt tettünk meg azóta, és nagyon keményen dolgoztunk azért, ahol most tartunk. Mindent megtettünk azért, hogy motiváltak maradjunk, hogy ne nézzünk vissza és a jövőbe tekintsünk. Optimisták maradtunk és úgy érzem, született egy új művész köztünk, J.Rey Soul. Meg akarom adni a neki járó figyelmet és tiszteletet.

- nyilatkozta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black Eyed Peas (@bep) által megosztott bejegyzés,

 

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek