Starity

Charlize Theron szerint Steven Seagal túlsúlyos és már alig tud harcolni

2020. június 27. 08:08   |   Szerző: Four

Nem fogta vissza magát a sztár, elmondta epés véleményét az akcióhősről.

hirdetés

Charlize Theron a The Old Guard című legújabb filmje kapcsán beszélgetett Howard Stern műsorában. A színésznő arról is említést tett, hogy ő maga hogyan készül fel egy akciófilmre.

Theron általában  régi verekedős videókat néz, ennek során pedig eddig mindig szembejött vele egy Steven Seagal-videó, amelyben a férfi mutatja be harctudását.

Éjszakánként felmegyek az internetre és harcosokat vagy verekedő embereket nézek. Mindig szembejön egy fura Seagal videió, ahogy Japánban harcol, de tulajdonképpen mégsem. Egyszerűen csak hihetetlenül túlsúlyos és lökdösi az embereket. Alig tud harcolni... nézz utána, nagyon vicces. Az arcuknál löki el az embereket, az egész egy nagy színjátszás. Nem problémázom azon, hogy rosszat mondok róla, mert egyáltalán nem kedves a nőkhöz, szóval csessze meg!

- jelentette ki Theron.

Seagalnak valóban több olyan esete is volt, amikor szexuális zaklatással, két esetben pedig szexuális erőszakkal is vádolták. Előbbi esetben Portia de Rossi, Julianna Margulies, Jenny McCarthy és Lisa Guerrero szólalt fel ellene, utóbbiban egy statiszta illetve egy modell vallott ellene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terribilia (@terribilianews) által megosztott bejegyzés,

 

via People

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek