Starity

11 évnyi házasság után válik a Shameless – Szégyentelenek sztárja

2020. június 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Sajnos nekik sem sikerült! Sarah nemrég beadta a válókeresetet Steve ellen.

hirdetés

Steve Howey 2004-ben ismerkedett meg Sarah Shahival, amikor a nő vendégszerepet vállalt sorozatában, a Rebában. Kapcsolatuk a lehető legjobban alakult: 2007-ben eljegyezték egymást, két évvel később házasságot kötöttek, majd született három csodaszép gyermekük (William tízéves; az ikrek, Violet és Knox ötévesek). A szerelmesek házassága azonban minden próbálkozás ellenére zátonyra futott – egy közösen kiadott közleményben tudatták: külön utakon folytatják a továbbiakban.

Hosszas gondolkodás és megfontolás után arra a döntésre jutottunk, hogy véget vetünk a házasságunknak. Nagyon hálásak vagyunk az elmúlt tíz évért, melyet együtt töltöttünk, akárcsak az általunk nevelt gyerkőcökért. Ahogy életünk ezen új szakaszába lépünk, a fontossági listánk élén továbbra is a gyermekeink közös nevelése marad, melyet óriási szeretettel, a másik felé tanúsított tisztelettel és barátsággal teszünk. És bár kapcsolatunk jellege megváltozik, elkötelezett hívei vagyunk annak, hogy életünket továbbra is szerető családként folytassuk

– olvasható a közleményben.

A válókeresetet Sarah adta be május 4-én kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva, kapcsolatuk végét pedig április 14-ére datálta. Hogy mi állhat a szakítás hátterében, egyelőre nem lehet tudni.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek