Starity

Tragikus baleset vezethetett Naya Rivera eltűnéséhez

2020. július 11. 16:04   |   Szerző: Four

Továbbra is keresik a szerdán eltűnt színésznőt, egyre valószínűbb, hogy baleset érte.

hirdetés

Szerda este óta keresik a hatóságok Naya Riverát, ám hiába a nagy létszámú kutatócsapat, még mindig nem akadtak a nyomára. Rivera a kaliforniai Piru tavon csónakázott kisfiával, ám a kicsi szerint miután úszni mentek, anyja nem tért vissza.

Naya eltűnése következtében több teória is született, sokak szerint akár öngyilkos is lehetett a színésznő, ám ezt a kutatást vezető Kevin Donoghue seriff megcáfolta. A hatóságok szerint egy tragikus baleset következtében fulladhatott vízbe a színésznő. 

Beszéltünk a fiával, és semmilyen öngyilkosságra utaló dolgot nem tudtunk meg tőle. Minden, amit eddig tudunk, arra enged következtetni, hogy valamiféle vízi baleset történhetett. De hogy pontosan hogyan, azt tényleg nem tudjuk megmondani. Eddig ez rejtély. Még mindig nyomozunk, még mindig kutatunk. Próbálunk felfedni nyomokat, ahogy haladunk. De eddig nincs sok információnk ahhoz, hogy rájöjjünk, mi is történt.

- nyilatkozta Donoghue. Szerda óta egyébként napvilágra került egy biztonsági kamerás felvétel is, amelyen a csónakra szálló Naya és Josey látható.

A seriff a színésznő kisfiáról is beszélt:

A korából adódóan nem hinném, hogy teljesen megérti, mi történik körülötte. De a családja, a családuk mélyen megrendült. Ez egy tragédia.

- mondta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

movies_what to watch (@movies_whattowatch) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek