Starity

Kanye West egy bunkerben bujkál felesége elől

2020. július 22. 11:11   |   Szerző: Four

Wyomingban táborozott le a rapper, kampánybeszéde nagy port kavart családja körében.

hirdetés

Kanye West állapota úgy tűnik, rosszról még rosszabbra fordult: a rapper miután Twitter üzenetek sokaságában fejtette ki, hogy felesége megpróbálta összezárni egy orvossal, most bezárkózott wyomingi otthonának bunkerébe, és ott bujkál Kim Kardashian elől. 

Egy bennfentes szerint a birtok tökéletes búvóhely egy földalatti bunkerrel és pánikszobával, amelyben akár az egész család is kihúzhatja egy ideig az étellel feltöltött raktárak miatt. 

Kanye körbevette magát egy kis csoport bizalmasával, és nem bízik Kimben vagy annak családjában. Múlt héten megváltoztatta a közösségi médiában használt jelszavait, hogy mindenkit kizárhasson. Nagyon paranoiás, és meg van győződve róla, hogy védelemre van szüksége Kim és Kris ellen - pedig ők csak próbálnak segíteni neki. 

West kirohanásai azután fordultak rosszabbra, hogy kampánybeszédében elmesélte, majdnem elvetették kislányukat, North-t. A rapperről 2018-ban derült ki, hogy bipoláris zavarral küzd, és vannak időszakok, amikor teljesen kiszámíthatatlan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

 

via Mirror

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek