Starity

Kanye West zokogva mondta beszédében, hogy "majdnem megölte a lányát"

2020. július 20. 13:01   |   Szerző: Four

A rapper első kampánybeszédében többek között az abortuszról beszélt, első kislánya, North is szóba került.

hirdetés

Kanye West nemrég jelentette be, hogy indulni szeretne az idei amerikai elnökválasztáson, amelynek a bennfentesek szerint családja nem igazán örül, sőt, aggódnak az egészségi állapotáért.

West azonban eddig nem változtatta meg a döntését, és Charlestonban megtartotta első gyűlését. A közel egyórás kampánybeszéd során a tőle már megszokott csapongó stílusban sokmindent megemlített, a rabszolgaságon keresztül egészen személyes témákig elment. Kanye ugyanis elárulta, hogy Kim Kardashian anno zokogva hívta fel, mikor megtudta, hogy állapotos. 

West és Kim egy ideig nem tudták eldönteni, hogy megtartsák-e első gyermeküket, végül egy "isteni jel" láttán határozta el a rapper, hogy bevállalja az apaságot. 

Emlékszem, hogy a barátnőm felhívott, hangosan sírt, én meg akkoriban rapper voltam, éltem az életem és voltak más barátnőim is meg minden... és azt mondta, "terhes vagyok". (...) Egy-két-három hónapig beszéltünk róla, hogy nem tartjuk meg ezt a gyereket. Ott voltak a tabletták a kezében. 

Végül West rájött, mit akar:

Ott voltam abban az apartmanban, ahol később kirabolták a feleségem, előttem volt a laptop, a kreatív ötleteim, a cipőim, megvolt a következő dalom, és egyszercsak a képernyő fekete-fehér lett. Aztán Isten azt mondta, ha b***akodsz az én ötletemmel, én is b***akodni fogok a tieiddel. Ekkor felhívtam a feleségem és mondtam, hogy megtartjuk ezt a babát. 

- magyarázta, majd kijelentette, az ő esetében is hasonló dolog történt, ott édesapja "túl elfoglalt volt hozzá, hogy gyereke legyen", és édesanyja, Donda ragaszkodott hozzá, hogy Kanye megszülessen. 

Amikor idáig jutott a beszéd során, zokogva kiabálni kezdte, hogy "majdnem megöltem a lányom!".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sideline Sources Culture (@sidelineculture) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek