Starity

Egy rosszul elsült prank miatt kerülhet börtönbe a YouTuber ikerpár

2020. augusztus 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

A két fiatal valószínűleg élete legnagyobb hibáját követte el, amikor bankrablást szimuláltak...

hirdetés

Tegnap csattant a bilincs a 23 éves ikerpár, Alan és Alex Stokes csuklóján, miután egy olyan videót tettek közzé a legnagyobb videómegosztó portálon, melynek képkockáin bankrablókként pózolnak. Az azóta eltávolításra került felvételeken feketébe öltözve, símaszkot viselve láthattuk a két tartalomgyártót, amint egy Über-sofőrt hívnak maguknak, hogy elvitessék magukat a tett helyszínére.

Miután kibohóckodták magukat, az ikrek arra próbálták rávenni a sofőrt, hogy vigye el őket a banktól, ő azonban nem volt hajlandó erre. Egy járókelő ráadásul azt hitte, a fiúk el akarják rabolni a sofőrt – valószínűleg ő értesíthette a rendőrséget. A kiérkező hatóságiak fegyvert fogtak az ikerpárra és a vezetőre, majd amikor rájöttek, hogy utóbbi nem volt beavatva a dologba, szabadon engedték. Alan és Alex azonban nem voltak ilyen szerencsések: amennyiben elítélik őket, úgy akár négy évig terjedő börtönbüntetést is kiszabhatnak rájuk, melyet állami börtönben kell majd letölteniük.

Az ilyen megmozdulások nem tekinthetőek csínyeknek. Ezek olyan bűncselekmények, melyek eredményeként valaki súlyos sérülést szenvedhet vagy akár meg is halhat. A bűnüldöző tisztviselők esküt tettek a lakosság védelmére, így amikor valaki azzal a szándékkal hívja a 911-et, hogy bejelentsen egy aktívan zajló bankrablást, akkor az emberek életének védelme érdekében fognak cselekedni. Ezúttal azonban egy olyan megmozdulás történt, melynek során az elkövetők nagyobb népszerűségre kívántak szert tenni az interneten azáltal, hogy szükségtelenül veszélybe sodorták mind a polgárokat, mind a rendőröket

– nyilatkozta Todd Spitzer Orange-megyei rendőrségi szóvivő.

via JustJared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek