Starity

Meghan Markle és Harry herceg két nap után kirúgta a kis Archie dadáját

2020. augusztus 13. 10:10   |   Szerző: Four

Egy új, a hercegi pár történetét bemutató könyvból tuhattuk meg az esetet.

hirdetés

A Meghan Markle és Harry herceg közös életéről szóló Finding Freedom című könyvben a két szerző, Omid Scobie és Carolyn Durand sok érdekes részletre fényt derített, amely a fiatal pár szerelmével kapcsolatos (például az is kiderült, milyen számra táncolt először az esküvőn Harry és Meghan).

Emellett arról is szó esik az alkotásban, hogy a hercegi pár már két nap után elbocsátotta a dadát, aki újszülött gyermekükre, Archie-ra vigyázott volna éjszaka. 

Meghan és Harry kénytelen volt elbocsátani a dadát a második éjszaka közepén, mert szakszerűtlen volt és felelőtlen. 

- írja Scobie és Durand.

Habár felvettek egy másik munkaerőt ugyanerre az állásra, az első rossz tapasztalat után egyikük sem tudta végigaludni az éjszakát anélkül, hogy ne ellenőrizték volna gyereküket. Végül úgy döntöttek, éjszaka csak ők figyelnek a babára, nappalra pedig felvettek egy dadust. 

A könyvből azt is megtudhatjuk, hogy Meghan egy ideig fontolgatta az otthonszülést - ám végül kórházban jött világra a baba. A pár amint lehetett, megtudta a kicsi nemét, és a nevét is nagyon hamar kiválasztották - ennek ellenére két napot csúszott a nyilvános bejelentése, mert a házaspár először II. Erzsébetnek akarta elárulni, hogy döntöttek. 

A királyi család szóvivője szerint Harry és Meghan nem vett részt a könyv megalkotásában és nem adott interjút, a szerzők a saját tapasztalataik alapján írták meg a pár történetét.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek