Starity

8 idézet Halle Berrytől a szépségről és az idő múlásáról

2020. augusztus 15. 17:05   |   Szerző: Four

Ötvennegyedik születésnapját ünnepelte nemrég a színésznő, itt egy csokor a nyilatkozataiból.

hirdetés

1. A plasztikai műtétekről

Amikor látod, hogy körülötted mindenki ezt csinálja, vannak pillanatok, amikor megfordul a fejedben: ezt kell tennem ahhoz, hogy életben maradjak ebben a szakmában? Nem fogom azt mondani, hogy ezek a dolgok nem jutottak eszembe, mert valaki mindig javasolja nekem. Ez majdnem olyan, mint a drog, amit az emberek folyton próbálnak rád tukmálni. Mindig emlékeztetnem kell magamat arra, hogy a szépség önmagában rejlik, és nem annyira a fizikai valómra vonatkozik. Az öregedés természetes, mindenkivel ez fog történni... Szeretnék mindig önmagam lenni, még akkor is, ha az egy öregebb verzióm. Szerintem ha túl sok ilyen kozmetikai műtétet végeztetsz, egy idő után másvalakivé változol. 

2. Az edzésről

Sokkal nehezebb, mint amilyen régen volt. Ahogy öregszem, egyre jobban figyelek arra, hogy mit eszem. Sosem edzettem súlyokkal, csak ha filmszerepre készültem. Saját magamra hagyatkozom inkább, és csak kardiózom. Olyan feladatokat csinálok, amelyek a saját súlyomra támaszkodnak, mert nem akarok nagyon kigyúrt lenni. Cukorbeteg vagyok, szóval az edzés mindig is az életem része volt: ezzel tartom kordában a betegségemet.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

 

3. A gyűlölködőkről

Megtanultam, hogy nem figyelhetem állandóan, mit mondanak rólam az emberek, mert stresszes és fájdalmas. Egy idő után számítani kezd és hatással van rád, ha úgy gondolsz magadra, mint egy brandre. Én boldogan mondhatom, hogy a negatív dolgok, amelyek azoktól az emberektől jönnek, akik a számítógépük mögé rejtőznek - nem hatottak rám a karrierem során.

4. Az idő múlásáról

Abba kell hagynunk, hogy folyamatosan úgy akarunk kinézni, mint egy évtizeddel ezelőtt. Nem kéne ezt kívánni. Engedd el, öleld magadhoz a jelent, és minden oké lesz. Könnyű mondani persze, de ez lenne a cél.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

 

5. A saját stílusáról

Azt hiszem, menet közben jöttem rá, hogy milyen. Kísérleteztem és gondolkoztam rajta, hogy mi áll jól nekem, mi mutat jól rajtam, miben érzem önazonosnak magam, miben hozom a legjobb formámat. Nézegettem magamról képeket, és rájöttem, mik sültek el jól és rosszul. 

6. A titokról, amelyre esküszik

Csontleves! Elmész a henteshez és megveszed az összes csontot - még akár ingyen is odaadja neked. Fogd a csontokat és főzd egy napig őket... aztán idd meg a levest. Annyira tele van kollagénnel, hogy őrület. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

 

7. A természetesen öregedő nőkről

Amikor békében vannak azzal, ahogy kinéznek és nem akarnak 10 évvel fiatalabbnak tűnni (...), akkor azt hiszem, az ilyen típusú nők valahogy ragyognak. Nem veszed észre a ráncaikat, még ha van is nekik - mert ez a ragyogás olyan erős: az önbizalom, öntudat és önismeret az, ami látszik rajtuk. 

8. A nehézségekről

Nőként ha elfogadod azt, ahol épp tartasz az életben, talán a nehézségek sem tűnnek annyira durvának. Ha 42 vagy és még mindig úgy gondolkodsz magadról, mint egy naiva, akkor ott valami baj van. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek