Starity

Elton John azt tanácsolta Shawn Mendesnek, ne szálljon el magától

2020. november 20. 13:01   |   Szerző: Four

Egy interjú során tanácsolta Elton a feltörekveő hírességnek, hogy maradjon mindig hű magához.

hirdetés

Shawn Mendes abban a szerencsében részesült, hogy Elton John készített vele interjút a VMAN magazin számára, ahol a hírnév árnyoldalára is kitért a két előadó. Elton szerint fontos, hogy ne gondoljon többet magáról egy zenész, mint ami:

Mindig megpróbáltam kiélni magam a színpadon, és nem úgy hazajönni, hogy azt tettetem, "én vagyok Elton". Most még jobban, hogy van családom és két gyermekem. (...) Szerintem veszélyes ez a helyzet. Rengeteg embernél láttam már, hogy csapdába esnek a saját személyiségükkel, és elkezdik azt hinni, hogy legyőzhetetlenek. Mi csak emberek vagyunk, akik zenélnek és szórakoztatják a közönséget.

Shawn erre így reagált:

Sokszor van, hogy művészként azt érzem, ez az egész nagyon sok. Shawn Mendesnek lenni nehéz. Ha megnézek egy olyan embert mint te [Elton], aki annyi szeretettel és alázattal dolgozik mindig, és van ideje például arra, hogy velem beszélgessen telefonon egy órán keresztül - arra gondolok, talán lehetséges így csinálni ezt a szakmát.

Az énekes hozzátette, egyetért azzal, hogy a társadalom sokszor piedesztálra emeli a sztárokat, ám ahogy ő fogalmazott "ugyanakkor imádják látni a bukásukat".

Mendes Justin Bieberrel közös új dala, a Monster egyébként pont ezt a témát dolgozza fel.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek