Starity

Ashley Tisdale-t sokkolta, mennyien kritizálták orrműtétje miatt

2021. január 29. 07:07   |   Szerző: Four

Több mint egy évtizede döntött úgy a színésznő, hogy megműtteti orrát, rengeteg negatív kritikát kapott.

hirdetés

Ashley Tisdale ugyan már több éve, 2007-ben műttette meg orrát, a színésznő bevallotta, csak mostanában tudta feldolgozni a kritikákat, amelyeket a beavatkozás után kapott.

A színésznő saját elmondása szerint egészségügyi okokból döntött úgy, hogy kés alá fekszik: orvosa javaslatára kellett megműteni, mert már nagyon nehezen kapott levegőt.

Nekem nem tűnt olyan nagy ügynek, mert komoly egészségügyi probléma miatt kellett megtenni, nem azért, hogy megváltoztassam a külsőm. De akkoriban a plasztikai műtétek nem voltak olyan elfogadottak a társadalom által. Miután megműtöttek, rengetegen piszkáltak, elítéltek és elérték, hogy szégyelljem magam a döntésem miatt. Olyan döntést hoztam, amelyhez senkinek semmi köze nem volt, ennek ellenére folyamatosan rosszul kellett éreznem magam miatta.

- jelentette ki Tisdale, aki hamarosan anya lesz.

Mindent összevetve nemsokára kislányom születik, és azt remélem, neki nem kell majd ennyi elítéléssel és szégyennel találkoznia döntései miatt. Évekig tartott, mire feldolgoztam ezt az élményt, pedig nem gondoltam, hogy túl nagy dolog.

- mondta a színésznő. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek