Starity

Interjúban mesélt szerepéről Danny Griffin, a Végzet: A Winx Saga sztárja

2021. február 22. 15:03   |   Szerző: Four

A színész többek között arról is mesélt, hogyan találta meg a kulcsot karakteréhez.

hirdetés

A Netflix Végzet: A Winx Saga című sorozatának sztárja, a Sky-t alakító Danny Griffin adott interjút a Seventeen magazinnak, amelyben kicsit bővebben mesélt arról milyen élményei voltak a forgatás során. 

Elsőként Sky nevű karakteréről beszélt:

Azonnal megértettem Sky-t, amint elolvastam a forgatókönyvet. Egy kicsit olyan, mint én. Sokat gondol másokra ahelyett, hogy először önmagára figyelne. Ennek ellenére gyakrabban csinálja ezt, mint én. Sky egy hihetetlenül kedves, törődő ember, ugyanakkor hatalmas súly van a vállán. Van egy apja, aki nincs vele, és van egyfajta apafigurája. Szeretné, hogy Silva az apjaként viselkedjen, de ő általában nem akar a helyébe lépni. Sky elkeseredetten szeretne egy apát. Ez volt az egyik megkapó dolog számomra, hogy ennyiféle terhelés alatt van.

 

 

Griffin kolléganőjéről, a Bloomot alakító Abby Cowenről is mesélt:

Abby a legjobb. Ő legjobb ember, aki körül lehetek, sosem unalmas. Rengeteg energiája van, nem tudom, hogy csinálja. (...) Általában nem hagytuk abba a beszélgetést, amikor leállt a kamera. Azóta jóbarátok vagyunk, hogy először találkoztunk, nem is kellett közösen castingolnunk. Egy kis összejövetelen találkoztunk, ahová atöbbi szereplő is hivatalos volt. Brian [Young, a sorozat készítője] odajött, és azt mondta: "Danny, ő a te Bloomod". Azonnal összebarátkoztunk, leültünk és két órán keresztül meséltünk egymásnak az életünkről. Bízom Abby-ben, bármit elmondhatok neki, nem ítél el. Csodálatos ember, és egyre csak nagyszerűbb lett a forgatások során.

- mondta. 

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek