Starity

Most már nézhető a Végzet: A Winx Saga

2021. január 22. 20:08   |   Szerző: Glamster

2021. január 22-én debütált a Végzet: Winx Saga a Netflix műsorán magyar és angol nyelven.

hirdetés
Most már nézhető a Végzet: A Winx Saga�
Fotó: Netflix

Végre megérkezett a várva-várt, és kritizált sorozat, a Végzet: Winx Saga a Netflix műsorára. A magyar rajongók magyar nyelven és angolul nézhetik meg a sorozat mind a hat epizódját.

A sorozat a népszerű rajzfilmet dolgozza fel, ám jó néhány fordulat van benne, így most a felnőttebb korosztályt célozzák meg vele a készítők. Ha minden igaz, akkor további két, hat részes évad fog érkezni.

Most először az ismert tündérek valódi tinédzserekké válnak, megpróbálván kordában tartani varázserejüket. Elzárva egy párhuzamos, misztikus világban, az Alfea nevű varázsiskola már több ezer éve adja tovább a varázslat művészetét, ám még sosem akadt dolga Bloomhoz hasonló diákkal. Az emberek világában nevelkedett, makacs, ám jámbor...mégis veszélyes. Benne rejlik az erő, mely elpusztíthatja mind a halandók, mind a varázslények dimenzióit - de meg is mentheti azokat. Hogy irányítani tudja, meg kell tanulni kezelni az érzelmeit. Egy tiniről van szó. Mennyire lehet ez nehéz?

A 6 részes sorozat öt szokatlan barát felnőtté válási utazását mutatja be, akik a Másvilág Alfea nevű mágikus bentlakásos iskolájában tanulják meg varázserejük irányítását, míg meg kell vívniuk a szerelemmel, a rivalizálással és az életükre törő szörnyekkel.

Te mit gondolsz róla? Oszd meg velünk kommentben!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek