Starity

Itt az első előzetes az Árnyék és csont és a Hat varjú közös adaptációjához – videó!

2021. március 01. 14:02   |   Szerző: Glamster

Végre megérkezett! Itt van az első előzetes az Árnyék és csont és a Hat varjú közös adaptációjához.

hirdetés
Itt az első előzetes az Árnyék és csont és a Hat varjú közös adaptációjához – videó!
Fotó: Netflix

Mint megírtuk korábban, közös adaptáció készül a Netflixen az Árnyék és csont és a Hat varjúból. A forgatást októberben kezdték Magyarországon. Az első betekintés január végén érkezett meg.

Az első előzetes pedig végre megérkezett, felcsigázva a rajongókat:

A könyveket az orosz kultúra ihlette, ám mágikus csavarral van ellátva, így végül a fantasy kategóriába sorolható. A bemutató 2021. április 23-án lesz.

Árnyék és csont: 

Alina Starkova sosem várt túl sokat az élettől. A határháborúk során elveszítette a szüleit. Árvaként csupán egyvalakire számíthatott. Egy másik kis földönfutóra, Malra, a legjobb barátjára. Ám mostanra már rá sem számíthatott. Mindkettőjüket besorozták hazájuk, Ravka anyácska hadseregébe. A két fiatalnak életveszélyes küldetésre kell indulnia az Árnyzónába. Ezen az iszonyatos helyen a földöntúli sötétség az úr, ahol valósággal hemzsegnek az emberevő szörnyetegek.

Hat varjú:

Ketterdam: nyüzsgő nemzetközi kereskedelmi csomópont, ahol jó pénzért minden megkapható Ezt pedig senki nem tudja jobban, mint Kaz Brekker, a kivételes tehetségű bűnöző. Kaz veszélyes küldetésre kap megbízást, és cserébe olyan gazdagságot kínálnak neki, ami legvadabb álmait is felülmúlja. Egyedül viszont képtelen sikerre vinni a vállalkozást…

A regények, amelyek a sorozatnak szolgálnak alapul, ezen a linken megvásárolhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek