Starity

Kellemetlen vádak érték Meghan Markle-t viselkedése kapcsán

2021. március 03. 15:03   |   Szerző: Four

Sussex hercegnéjének viselkedéséről többen is aggasztó dolgokat állítanak.

hirdetés

A brit királyi család és Harry herceg illetve Meghan Markle között úgy tűnik, nem hogy rendeződne, hanem még élesebbé vált a viszony. 

Markle-ről röbb palotai dolgozó is azt állítja, megalázta őket az alatt a rövid idő alatt, amíg a család szolgálatában állt.

Az illetők a londoni The Times magazinnak árulták el, Sussex hercegnéje gyakran könnyekig alázta a személyzetet a Kensington Palotában, egyikük elmondása szerint "alig bírta abbahagyni a remegést" vitájuk után.

Embed from Getty Images

Két, ma már nyugalmazott segítő állítólag kénytelen volt otthagyni munkáját emiatt, egy harmadik, szintén ma már nem a palotában tevékenykedő személyzeti tag elmondása szerint "megalázva érezte magát" Meghan által. 

Ismét egy exdolgozó kijelentette, "sokkal inkább érzelmi kegyetlenkedés és manipuláció volt, amelyet azt hiszem, nevezhetünk bullyingnak."

A hercegi pár akkori kommunikációs asszisztense, Jason Knauf 2018 októberében jelentette az eseteket a HR-nek, hogy elkerülje a további összetűzéseket:

Nagyon aggódom, hogy a hercegné két személyzeti tagot is kiterrorizált az udvarból a múlt évben. Az X-szel való bánásmód elfogadhatatlan volt. A hercegné úgy tűnik, mindig kiszemel magának valakit. Y-t zaklatta, hogy aláássa az önbizalmát. Jelentések özöne érkezett szemtanúktól, akik észlelték az Y-nal tanúsított elfogadhatatlan viselkedését. Aggaszt a dolog, amíg nem történik semmi.

- írta akkor panaszában Knauf.

Embed from Getty Images

A források szerint a Buckingham Palota nem igazán tett semmit az esetek kapcsán, botrány helyett inkább nem vettek tudomást a dologról:

Az idősebbek tudták, hogy van ez a helyzet, ahol leginkább a személyzet fiatalabb, női tagjait könnyekig alázzák. Az intézmény folyamatosan védte Meghant. Minden "szürke öltönyös férfi", akiket ő annyira utál, valójában felelősséggel tartoznak ezért, mert nem tettek semmit, hogy ezeket az embereket megvédjék.

Markle szóvivője szerint a hercegné tagadta a vádakat, és "elszomorodott az utóbbi, személye ellen intézett támadások miatt, főleg úgy, hogy ő maga is bullying áldozata volt."

Harry herceg és Meghan hamarosan egy Oprah Winfrey-vel készült mélyinterjúban mesélik el saját élményeiket.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek